dilluns, 15 d’abril del 2013

70 ANYS DE "EL PETIT PRÍNCEP"

Il·lustr: Limeunhee
La literatura infantil ens ha donat exemples de personatges superllestos com Matilda, Harry Potter o Pere Vidal, per posar algun exemple,  però també trobem exemples de bonhomia en personatges delicats i fràgils. És el cas del Petit Príncep que ens defensa de l’aspror i brutalitat de la vida amb valors tan humans com la puresa de cor i una certa innocència en el tracte amb els altres.
Un Petit Príncep prou valent i decidit com per viatjar fins al nostre planeta guiat per una estrella.
El llibre va ser publicat per primera vegada el 1943 i ara han començat les celebracions dels 70 anys d’aquest conte francès, el més conegut arreu, l’obra atemporal d'Antoine de Saint-Exupéry.
El personatge s'ha convertit en una icona mundial que transmet valors positius com la pau, la protecció del nostre planeta, la tolerància, el dret a l'educació...

Aviat ens arribaran notícies d’esdeveniments que es celebraran i que podrem disfrutar a Barcelona, però mentre això no arriba, i per anar fent boca, podeu entrar al web oficial del Petit Príncep.
També, per a qui els agradin les il·lustracions us deixo amb el blog PINZELLADES AL MÓN on s'ha fet un recull d'il·lustracions dedicades a aquest entranyable personatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada