dissabte, 6 de juny del 2015

UNA HISTÒRIA QUE VOLTA EL MÓN


Us volem parlar d’una història que volta el món. La història de ROLF i FLOR.

En Rolf és un nen mig alemany de Barcelona i explica la seva història en castellà. La Flor és una nena mig llatina de Nova York que ens l’explica en anglès. El Rolf porta unes ulleres molt grosses i la Flor du uns aparells molt grans a les dents. Això els fa excepcionals davant dels seus companys, però entenen les diferències i això fa que no tinguin por de la fantasia.

Tots dos veuen el món com un lloc ple de coses amb diferents i enlluernadores on la història s’acaba, comença l’amistat.

La història del Rolf i la Flor s’articula amb deu cançons, cantades en castellà per en Rolf i en anglès per la Flor. No són exactament la mateixa cançó, sinó que hi ha diferències i coincidències. A mesura que avança la història, les coincidències creixen.
Les il·lustracions són de Miguel Gallardo.

The Pinker Tones, el duet musical català (Míster Furia i Professor Manso) reconegut internacionalment pels seus treballs de música electrònica, s’endinsa ara en la creació d’una sèrie de llibres-disc i espectacles per a públic familiar, de sonoritat acústica, sense perdre, però, el seu particular estil alternatiu que els ha fet guanyar el favor de la crítica i del públic.

El 28 de juny els podreu veure en el Dia de lamúsica en Família dins del Festival dels Jardins de Pedralbes 2015, on presenten “Rolf & Flor en el Círculo Polar”, la segona part d’aquesta història tan especial.

Per què en pugueu fer un tast, us deixem amb el book trailer.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada