dilluns, 5 d’octubre del 2015

2015, L'ANY DE LES BIBLIOTEQUES


El projecte La Biblioteca a la Vida és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per fer visible la funció social de les biblioteques a través de les persones, les seves històries i els sentits i significats que donen a la seva relació amb la biblioteca.
Les biblioteques són com les viu cadascun dels usuaris i usuàries que les visiten. Ells i elles són protagonistes de les biblioteques i amb aquest projecte els posen cara i veu i en coneixem les seves experiències.

Inicialment, La Biblioteca a la Vida neix amb la participació de cinc biblioteques de diferents punts dels país: Castelldefels, Parets del Vallès, Roquetes, Tarragona i Tremp. El projecte consisteix en recollir els testimonis d’usuaris i usuàries sobre què els ha aportat la biblioteca a la seva vida, explicades en primera persona per escrit o en format audiovisual.

Podeu veure el vídeo amb experiències d’usuaris que han participat en el projecte "Biblioteca a la vida": http://www.anybiblioteques.cat/biblioteca-a-la-vida/

FONT: jaumecentelles.cat 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada