dimecres, 2 de desembre del 2020

NOUS TEMPS, NOVES MANERES

Enguany, la mainada de la Wagner no pot anar a la BiblioWagner durant l'hora del pati per a fer préstec. No hi pot anar per a res perquè, mentre duri la pandèmia, la nostra biblioteca serà la sala de mestres.

Però ens les hem ingeniat per a fer el préstec a "domicili".

I, la biblioteca municipal de Can Peixauet hi ha posat el seu granet de sorra per ajudar-nos a fer la feina més fàcil i còmoda. Ens ha deixat en préstec un CARRO EXTRAORDINARI !!!

Així que, omplim el primer prestatge del carro de llibres divertits, interessants, gruixuts, prims, apassionants, grans, petits, llibres famosos, llibres no tan coneguts, llibres estrella, revistes, còmics... i carreguem el carro a l'ascensor.

El prestatge de sota el reservem per a deixar-hi els llibres retornats per, un cop a la biblioteca, passin la quarentena de tres dies.

De moment, el fem servir per al préstec de 4rt. Però la nostra intenció és anar ampliant l'horari de préstec, sempre respectant les mesures sanitàries i de seguretat. El carro no podrà anar d'una bombolla a una altra sense ser desinfectat abans i, evidentment, canviant el lot de llibres.

I per mostra, aquestes fotos.








QUE LA LECTURA NO S'ATURI !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada